Psychologische begeleiding 

Diagnostiek 

Wij willen als psychologen een veilige omgeving bieden waar kinderen, jongeren,(jong-)volwassenen en ouders hun verhaal kunnen brengen. We gaan samen aan de slag met moeilijke gedachten, gevoelens en gedrag. Daarbij hechten we belang aan het uitbouwen van een goede communicatie en samenwerking met ouders, school, CLB en andere betrokken diensten. 

Mindfulness

Mindfulness training biedt handvaten aan om meer voluit te leven en je minder te verliezen in de moeilijke momenten die je onvermijdelijk tegenkomt. Je leert (terug) te voelen in plaats van na te denken, analyseren en/of piekeren. Mindfulness helpt je om met stress en uitdagingen die het leven biedt om te gaan.

Wanneer men meer wil weten over de oorzaak van een probleem kan er een diagnostisch onderzoek uitgevoerd worden. Via dat onderzoek gaan we op zoek naar hoe een persoon functioneert, over welke capaciteiten men beschikt en waar de moeilijkheden zich bevinden. Voor diagnostisch onderzoek (intelligentie-, aandachst- en belevingsonderzoek) is er geen wachtlijst.

Momenteel worden er geen groepstrainingen aangeboden.

Groepstrainingen